P A N I C   F L Y  -   R E K L A M N A   S T R A N A
   
  
   Istorija mušičarenja
   
   
Tekstovi

   Reke

   Mušičarska
   entomologija

   Znakovi na vodi

   Imitacije

   Mušičarske radionice

   Prodaja
 
   O nama
 
   Linkovi
 
   Home
 
             

             Mušičarska radionica PANICFLY je mala porodična radionica za izradu veštačkih mušica i skromnog asortimana dodatne mušičarske opreme. Visok kvalitet proizvoda uslovljen je malim brojem lica koja su uključena u proces izrade, najkvalietnijim materijalom i činjenicom da su osobe koje su uključene u proizvodnju i same ribolovci sa iskustvom koji su svaki od proizvoda dugo i pažljivo testirale u najdrastičnijim uslovima korišćenja. Baš iz tog razloga proizvodi radionice PANICFLY naišli su na odličan prijem kod ribolovaca od Islanda do Argentine. Kao konkretan dokaz kvaliteta nudimo vam fotografiju u okviru uvodnog teksta koja predstavlja gotovo nenarušen izgled Kaufmanove imitacije Hot But Caddis, izradjene u radionici PANICFLY, nakon 37 !!! upecanih pastrmki.  Male serije imitacija rade se gotovo isljučivo za poznatog kupca a način dostavljanja porudžbina  je telefon (99 381) 10 342 392  ili elektronskom poštom na adresu panicfly@yahoo.com.                Na strani koja sledi predstavićemo vam kategorije cena za pojedine vrste imitacija uz još jednu napomenu da su sve imitacije prikazane na flyandtrout sajtu u komercijalnom programu radionice PANICFLY. Takodje predstavljamo upredene predveze izvanrednog kvaliteta za koje dajemo dvogodišnju garanciju, univerzalnu mast za mazanje imitacija, predveza i struna kao i olovne glave od 30 i 60 cm namenjene lovu nimfama i strimerima u brzim i dubokim rekama. 

 

 

       Kategorija plivajućih imitacija obuhvata imitacije jednodnevki, tularaša i kamenjarki a njihova cena je 0,9 Eura. Sve imitacije radjene su na najkvalitetnijim udicama i vezane materijalom koji zadovoljava najviše standarde.

  

         Klasične vlažne i mekonoge imitacije nose  cenu 0,8 Eura, odlikuje ih proverena lovnost i dugotrajnost.

      Imitacije kopnenih insekata, mrava, skakavaca, zolja .... nose cenu 0,9 Eura. Kod ove vrste imitacija uvedeni su materijali poput policelona, wonderwing materijala i drugih koji plastično dočaravaju oblik ovih insekata.

               Zlatoglave imitacije koriste najkvalitetnije mesingane glave vanrednog sjaja i težine a sve imitacije su vezačkom tehnikom odlično ukomponovane u celinu. Cena za ovu grupu imitacija je 0,9 Eura.

                   Imitacije nimfi, larvi i račića nose  cenu 0,8 Eura i predstavljaju najčešće korišćene umitacije. Odlikuje ih izuzetna čvrstina, trajnost i proverena lovnost.

                        Strimeri predstavljaju najkrupnije imitacije u ponudi i u veličinama do # 4 nose  cenu 1,50 Eura. Ove imitacije namenjene najvećim izazovima mušičarenja odlikuje posebna čvrstina u vezivanju uz korišćenje materijala koji maksimalno produžuju vek imitacije.


 

      Univerzalna mast za mašćenje mušičarske strune, poredveza i mušica zadovoljava najviše kriterijume upotrebljivosti a sastavom odgovara standardima nezagadjivanja prirode i neagresivnosti prema opremi na koju se nanosi. Cena ovog proizvoda je 3 Eura.

         Olovne glave dužina od 30 i 60 cm namenjene su prodiranju u najdublje slojeve vode u trenutcima kada se riba hrani na dnu. Montira se izmedju dva dela monofilamenta na 2/3 dužine predveza prema imitaciji. Velika upotrebna vrednost i trajnost uz onemogućavanje kačenja za dno odlike su ovog proizvoda koji nosi  cenu od 3 Eura.

     Upredeni predvez neophodan je detalj svim ribolovcima koji koriste plivajuće imitacije. Izradnjen u dve debljine (model "pastrmka" i model "lipljan") od najkvalitetnijeg monofilamenta, ovaj deo opreme u uzradi mušičarske radionice PANICFLY izdržao je trogodišnje testiranje koje se ogledalo u permanentoj upotrebi i neskidanju sa mušičarske strune i čekrka. Ovaj proizvod vanrednog kvaliteta možete poručiti po  ceni od 4 Eura.

   


 

                             Mušičarska radionica PANICFLY prima porudžbine imitacija i pribora na telefone (00 381) 10 342 392 ; (00 381) 63 7211009 ili e-mail: panicfly@yahoo.com